Λάρισα: Παιδοψυχολόγοι παρακολουθούν την 13χρονη που έπεσε από μπαλκόνι - Αναζητούν τα αίτια
Ανανεώθηκε:
Παιδοψυχολόγοι παρακολουθούν την 13χρονη που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα ενώ αναζητούν τους λόγους για τους οποίους συνέβη το περιστατικό.
Η 13χρονη από την περιοχή των Αγίων Σαράντα στη Λάρισα, βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας χθες το απόγευμα.
Μία πτώση, που όπως υποστήριξε σήμερα μιλώντας στο on larissa η παιδοχειρουργός και υπεύθυνη της παιδοχειρουργικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας κα Ελένη Καρβούνη έγινε «πιθανόν οικειοθελώς».
Η κα Καρβούνη η 13χρονη φέρει κατάγματα πλευρών, λεκάνης και θλάση ήπατος και πνεύμονα.
Σημείωσε δε, πως «θα χρειαστεί αρκετός χρόνος νοσηλείας» ενώ το ευχάριστο είναι πως «δεν φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν απειλείται η ζωή της».
Γιατί σε διαφορετική περίπτωση ενδεχομένως να απειλούνταν η ζωή της.
Το συμβάν έγινε γύρω στις τρεις το μεσημέρι της Τρίτης όταν το 13χρονο κορίτσι έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, αλλά ευτυχώς μία τέντα παρακάτω διαμερίσματος φαίνεται πως της έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή.
Ο πατέρας του παιδιού επιχειρώντας να σώσει το παιδί του έπεσε και εκείνος από τις σκάλες και τραυματίστηκε ελαφρά.
SPONSORED
Στα εγκαίνια του Μουσείου «Θεσσαλονικέων Μητρόπολις» ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Σήμερα η ομιλία του στο τελευταίο προσυνέδριο της ΝΔ
11:21
Πούτιν: Στην Ουκρανία αντιμετωπίζουμε «επιθετικές δυνάμεις» που υποστηρίζονται από το ΝΑΤΟ
11:10
Κρήτη: Σε κελί προστασίας στον Κορυδαλλό ο 54χρονος, βίντεο με τη μεταγωγή του ζευγαριού - Από απόσταση έως 3 μέτρων δολοφόνησε τον 21χρονο Νικήτα
11:01
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι έπληξε 85 στόχους της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
10:58