Θεσσαλονίκη: Έκρυβε 9 κιλά ηρωίνη στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου
Συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών 23χρονος που έκρυβε σχεδόν 9 κιλά ηρωίνη στον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για μέλος κυκλώματος που επρόκειτο να διακινήσει μεγάλες ποσότητες ηρωίνης σε πιάτσες τοξικοεξαρτημένων.
Η Δίωξη Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης φαίνεται πως είχε πληροφορίες για την μεταφορά της ναρκωτικής ουσίας και όταν το όχημα έφτασε στο σταθμό διοδίων των Νέων Μαλγάρων αστυνομικοί το ακινητοποίησαν για έλεγχο. Κάνοντας «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο εντόπισαν στον πίσω προφυλακτήρα 18 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 8 κιλών και 900 γραμμαρίων.
Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε χρηματικό ποσό (250 ευρώ) το οποίο κατασχέθηκε, όπως επίσης το κινητό του τηλέφωνο.
Ουκρανία: Οι ΗΠΑ πιέζουν την Ευρώπη να μην χρησιμοποιήσει τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια
19:28
Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα τοποθετεί στα νησιά ισραηλινά ''έξυπνα'' όπλα που μας στοχεύουν»
19:20
Βρετανία: Η αστυνομία θα συλλαμβάνει όσους καλούν σε «ιντιφάντα»
19:15
Τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική – Νεκρός 42χρονος οδηγός μοτοσικλέτας
19:07