Επιστρέφονται οι πινακίδες Ι.Χ. και δικύκλων λόγω εκλογών
Ανανεώθηκε:
Τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, θα έχουν οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.
Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 09.00 το πρωί έως τις 15.00 το απόγευμα.
Προσοχή:
Δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές αρχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επιστρέφονται πινακίδες και άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας ενόψει εθνικών εκλογών
Ο Πούτιν είπε ότι ο κόσμος γίνεται πιο επικίνδυνος, αλλά σιώπησε για τον Μαδούρο και το Ιράν
21:49
Τραβούν ξανά «χειρόφρενο» τα ταξί - Παρατείνουν την απεργία και για 20 και 21 Ιανουαρίου
21:42
Χωρίς ίντερνετ το Ιράν εδώ και μια εβδομάδα εν μέσω διαδηλώσεων
21:34
Η εκτίμηση του Τραμπ για τη Ματσάδο δεν έχει αλλάξει, σύμφωνα με το Λευκό Οίκο
21:25