Θεσσαλονίκη: Έκλεβε διαμερίσματα ρίχνοντας ρούχα σε μπαλκόνια
Ανανεώθηκε:
Με πρόσχημα ότι του έπεσαν ρούχα, πετσέτες ή μπάλες σε μπαλκόνια, ένας 18χρονος κατηγορείται ότι έμπαινε σε διαμερίσματα, κλέβοντας από τους ανυποψίαστους ενοίκους τους ό,τι πολύτιμο έβρισκε.
Με τη μέθοδο αυτή, όπως επίσης τελώντας διαρρήξεις, φέρεται να διέπραξε 17 κλοπές κατά το διάστημα από τον Ιανουάριο του 2022 έως τον περασμένο Μάρτιο, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, με τη λεία να περιλαμβάνει χρήματα, τιμαλφή και κοσμήματα, συνολικής αξίας 20.000 ευρώ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 18χρονος κρατείται ήδη προσωρινά σε κατάστημα κράτησης νέων για κλοπές και ληστεία που φέρεται να τέλεσε κατά το παρελθόν.
Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, ο νεαρός πουλούσε τα κλοπιμαία σε ενεχυροδανειστήριο της Θεσσαλονίκης, και γι' αυτό το λόγο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 32χρονου ιδιοκτήτη του και της 21 ετών υπαλλήλου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χειροπέδες σε 42χρονο για βιασμό 17χρονης στον Αγ. Παντελεήμονα
Ληστεία σε βάρος δύο 14χρονων στη Νίκαια
Οι πληρωμές του Σεπτεμβρίου της ΔΥΠΑ - Αναλυτικά στοιχεία ανά κατηγορία ωφελουμένων
16:11
Σεισμική δόνηση 3,8 Ρίχτερ στη Θήβα - Εγινε αισθητός στην Αθήνα
16:08
Τρεις «μνηστήρες» για την παραχώρηση 22 περιφερειακών αεροδρομίων
16:07
Το Ελσίνκι διερευνά «σημαντικό» αριθμό ύποπτων διαρρήξεων σε σπίτια βουλευτών
16:06