Συλλήψεις τριών ανηλίκων για απόπειρα ληστείας στο Νέο Φάληρο
Σε τρεις συλλήψεις ανηλίκων, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας ενός 14χρονου, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το μεσημέρι της Πέμπτης (18/5), στο Νέο Φάληρο.
Ειδικότερα, οι τρεις ανήλικοι, ελληνικής καταγωγής και ηλικίας 13, 14 και 16 ετών αντίστοιχα, προσέγγισαν έναν 14χρονο, προκειμένου να του κλέψουν το κινητό τηλέφωνο, με τη βία. Ο 14χρονος κατάφερε να τους απωθήσει και απομακρύνθηκε.
Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κοντινό σημείο τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων- Νέου Φαλήρου, όπου και ταυτοποιήθηκαν.
Να σημειωθεί ότι, ταυτοποιήθηκε και η συμμετοχή του 16χρονου σε επιπλέον μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ανηλίκων στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, η οποία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (16/5).
Στο περιστατικό αυτό, ο 16χρονος μαζί με άλλους δράστες με την απειλή μαχαιριού έκλεψαν από δύο ανήλικους τα κινητά τους τηλέφωνα και χρήματα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ληστεία σε βάρος δύο 14χρονων στη Νίκαια
Οι Rolling Stones προϊδεάζουν με διαφημιστική καμπάνια για τον τίτλο του νέου τους άλμπουμ
23:58
Η FIFA αυξάνει τα χρηματικά έπαθλα για τις 48 ομάδες του Μουντιάλ 2026
23:46
Αποκάλυψη για τον βομβαρδισμό της αμερικανικής βάσης στο Κουβέιτ από το ιρανικό μαχητικό F-5
23:34
ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ: Η ένοπλη επίθεση στο δείπνο του Τραμπ, τα κενά ασφαλείας και το μανιφέστο του «μοναχικού λύκου»
23:22