Εκλογές 2023: Σε εξέλιξη η έξοδος των ετεροδημοτών - Πάνω από 53.000 οχήματα εκτός νομού
Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 19/5, η μεγάλη έξοδος των ετεροδημοτών, εκτός λεκανοπεδίου Αττικής, ενόψει των εθνικών εκλογών της Κυριακής.
Η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη από τις 6 το πρωί, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις μέχρι τις 6 το απόγευμα υπολογίζεται ότι 52.094 οχήματα συνολικά εγκατέλειψαν τον νομό, προκειμένου να μεταβούν στις εκλογικές περιφέρειες που είναι εγγεγραμμένοι.
Όσο περνάει η ώρα και πλησιάζουμε προς το βράδυ, η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα αυξάνεται, με την τροχαία να είναι ήδη σε επιφυλακή για την ομαλή και ασφαλή οδική κυκλοφορία.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία 27.457 οχήματα διέσχισαν τα διόδια από την Αθηνών-Κορίνθου και 24.637 πέρασαν τα διόδια από την Αθηνών-Λαμίας.
Παράλληλά, αυξημένη είναι η προσέλευση κόσμου και στα ΚΤΕΛ, και για αυτό το λόγο έχουν προγραμματιστεί και έκτακτα δρομολόγια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκλογές 2023: Χωρίς διόδια οι διελεύσεις από τα μεσάνυχτα σε όλους τους αυτοκινητόδρομους
Εκλογές 2023: Πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι
«Φυγή προς τα εμπρός» με όπλο στη φαρέτρα την Συνταγματική Αναθεώρηση: Τα άρθρα και ο οδικός άξονας
13:24
Ο Πέτερ Μαγιάρ στις Βρυξέλλες την Τετάρτη για συνομιλίες με την πρόεδρο της Κομισιόν
13:21
Σε τεχνητό κώμα 21χρονος Βρετανός στρατιώτης μετά από τροχαίο με γουρούνα στη Ρόδο
13:15
Πυροβολισμοί στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ομόφωνη η καταδίκη των ξένων ηγετών
13:05