Πέθανε το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το ΙΧ του πατέρα του στην Κρήτη
Κατέληξε στις 3.15 το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το κοριτσάκι που είχε χτυπηθεί από το αυτοκίνητο του πατέρα του στην Κίσσαμο Χανίων.
Ήδη από χθες, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες το 2,5 ετών κοριτσάκι δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.
Για την διαδικασία είχαν ενημερωθεί προηγουμένως οι γονείς του κοριτσιού, που όλες αυτές τις μέρες παρέμεναν στο ΠΑΓΝΗ, κοντά στο παιδί τους.
Το κοριτσάκι βρισκόταν διασωληνωμένο σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ με σοβαρότατα τραύματα.
Οι δύο του γονείς δεν έλειψαν στιγμή από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Ιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό έδωσαν μάχη για να καταφέρουν να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για το 2,5 ετών κοριτσάκι ωστόσο το παιδί δυστυχώς κατέληξε.
Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος πατέρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο πατέρας του παιδιού, καθώς βρισκόταν στο όχημα, έβαλε όπισθεν και χωρίς να το αντιληφθεί χτύπησε την κόρη του, τραυματίζοντάς την σοβαρά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το ΙΧ του πατέρα της
Κρήτη: Παρέσυρε την κόρη του με το αυτοκίνητο – Στη ΜΕΘ το κορίτσι
Καταθέτει ο πατέρας που παρέσυρε την κόρη του καταλάθος ενώ έκανε όπισθεν
ΕΟΠΥΥ: Η καταγγελία που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων
17:53
ΣΤΑΣΥ: Τροποποιήσεις δρομολογίων το Σάββατο (6/12) στο Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ
17:45
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28