ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Ρέθυμνο: Σκάγια για αγριογούρουνο σε καρδιά και πνεύμονες - Τι ερευνάται

Δολοφονία στο Ρέθυμνο: Σκάγια για αγριογούρουνο σε καρδιά και πνεύμονες - Τι ερευνάται
EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ή των δραστών της δολοφονίας του 46χρονου κτηνοτρόφου στην Αρχοντική Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, από την ολοκλήρωση της νεκροψίας – νεκροτομής αποδεικνύεται ότι το θύμα δέχθηκε πλήξη στον θώρακα και στα άνω άκρα από χόνδρους μακρύκανου κυνηγετικού πυροβόλου όπλου. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ευρήματα πρόκειται για σκάγια για θύρα αγριογούρουνου. Άλλα τραύματα που εντοπίστηκαν ήταν κάταγμα στο ένα άνω άκρο.

Το θύμα δέχθηκε το φονικό πλήγμα σε απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων και τα σκάγια έπληξαν τον πνεύμονα και το μυοκάρδιο, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται από την Ασφάλεια Ρεθύμνου οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της φονικής ενέδρας, με έμφαση στον κόσμο της νύχτας και στις επαφές και διαφορές που είχε το θύμα, που πολλές φορές είχε στο παρελθόν απασχολήσει τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

Οι αρχές σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχουν ξεκινήσει τον κύκλο των καταθέσεων, για αρχή από πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος του 46χρονου.

Παράλληλα εξετάζουν τους πιθανούς υπόπτους, με τους οποίους φέρεται να είχε διάφορες.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν είχε αντιδικία με κατοίκους της περιοχής, ενώ η οικογένειά του είχε εμπλακεί σε βεντέτα, που κράτησε 16 περίπου χρόνια, με αποτέλεσμα έξι νεκρούς.

Ο 46χρονος Λ.Σ. άφησε πίσω του τη σύζυγό του και τη 15χρονη κόρη τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ