ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκε η σορός που είχε βρεθεί στο λιμάνι της Σύρου

Ταυτοποιήθηκε η σορός που είχε βρεθεί στο λιμάνι της Σύρου
Φωτογραφία από το λιμάνι της Σύρου EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ

Τραγικό τέλος δόθηκε στην αναζήτηση του Σκελκίμ Χιούσι, για τον οποίο είχε ενημερώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» ένα μήνα πριν, καθώς εντοπίστηκε νεκρός στο λιμάνι της Σύρου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το περιστατικό που είχε γίνει γνωστό λίγες μέρες πριν, σχετικά με τη σορό που είχε εντοπιστεί στο λιμάνι της Ερμούπολης, και δεν είχε γίνει ταυτοποίησή της.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του Σκελκίμ (ον.) Χιούσι (επ.), όπου βρέθηκε νεκρός στην θάλασσα, στην περιοχή της Σύρου. Έπειτα από ταυτοποίηση, διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον ίδιο άνδρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι, ο Σκελκίμ (ον.) Χιούσι (επ.), εξαφανίστηκε στις 09/04/2023 από την περιοχή της Κω.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σκελκίμ (ον.) Χιούσι (επ.) στις 14/04/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Σκελκίμ (ον.) Χιούσι (επ.), που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ