ΕΛΛΑΔΑ

Μόνος με τους... επενδυτές ο Σταθάκης λόγω βλάβης σε αεροσκάφος

Μόνος με τους... επενδυτές ο Σταθάκης λόγω βλάβης σε αεροσκάφος
Wikipedia

Μόνος αναζητώντας επενδύσεις για τη χώρα έχει μείνει στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιώργος Σταθάκης και αυτό όχι εξαιτίας κάποιας... κόντρας με φορείς, αλλά λόγω προβλήματος σε πτήση της United Airlines που δεν έλεγε να πετάξει τελικά για τις ΗΠΑ.

Στο αεροσκάφος της United Airlines επέβαιναν στελέχη του Χρηματιστηρίου Αθηνών αλλά και ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Σίμος Αναστασόπουλος, με σκοπό να βρεθούν εγκαίρως στη Νέα Υόρκη και να έχουν κρίσιμες επαφές με εκπροσώπους σημαντικών funds ώστε να προσελκύσουν ζωτικής σημασίας επενδύσεις για τη χώρα μας.

Την περιπέτεια που ξεκίνησε την Κυριακή λίγα λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους περιέγραψε ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητήρίου, Σίμος Αναστασόπουλος στο CNN Greece.

Σύμφωνα με τον κ. Αναστασόπουλο η ελληνικής καταγωγής πιλότος διαπίστωσε πρόβλημα στα flaps και αφού επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου στο "Ελ. Βενιζέλος" έλαβε άδεια προσγείωσης. Για λόγους ασφαλείας η κυβερνήτης άδειασε τα επιπλέον καύσιμα πάνω από το Αιγαίο και προσγείωσε με ασφάλεια τα αεροπλάνο. Η εταιρεία έλαβε απόφαση να επισκευαστεί η βλάβη στην Αθήνα και η πτήση να επαναληφθεί σήμερα το πρωί. Ωστόσο και πάλι το αεροσκάφος παρουσίασε την ίδια βλάβη, με αποτέλεσμα να γυρίσει ξανά στο αεροδρόμιο της Αθήνας με τους επιβάτες δυσαρεστημένους και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένους.

Πλέον η εταιρεία στέλνει νέο αεροσκάφος από τις ΗΠΑ, που θα φτάσει το βράδυ Ελλάδα και αύριο θα παραλάβει τους επιβάτες, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν χάσει ήδη σημαντικά ραντεβού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ