ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Πώς εντοπίστηκε νεκρή η 39χρονη στο παιδικό δωμάτιο

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Πώς εντοπίστηκε νεκρή η 39χρονη στο παιδικό δωμάτιο
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Με τέσσερις σφαίρες στο κορμί της εντοπίστηκε μέσα στο παιδικό δωμάτιο η άτυχη 39χρονη, την οποία σκότωσε ο σύζυγός της και κατόπιν αυτοκτόνησε, στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, το πρωί της Δευτέρας.

Μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους, στο παιδικό δωμάτιο, σκότωσε ο 36χρονος την σύζυγό του στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Συγκεκριμένα, αν και η νεκροψία-νεκροτομή θα διενεργηθεί την Τρίτη (23/05), η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Ελένη Ζαγγελίδου όταν έφθασε στο σπίτι της άτυχης μητέρας διαπίστωσε πως αυτή δέχθηκε τέσσερις βολές από την κυνηγετική καραμπίνα του συζύγου της, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα voria.gr.

Η μία βολή ήταν στην πλάτη και εκτιμάται ότι ήταν η πρώτη που δέχθηκε το θύμα, μία άλλη στον τράχηλο, μία ακόμη στον ώμο και μία άλλη στην δεξιά μασχάλη της. Αφού η γυναίκα έπεσε νεκρή μέσα στο παιδικό δωμάτιο και μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους, ο 36χρονος μετέβη στην κρεβατοκάμαρα όπου και έστρεψε την καραμπίνα στο στόμα του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σημειώνεται πως ο 8χρονος γιος τους που ήταν παρών στη γυναικοκτονία χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο καθώς έφερε τραύμα στον αγκώνα του από σκάγια, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε αρκετές διενέξεις. Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει ένα ακόμα παιδί, ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ