Καισαριανή: Έκρηξη σε υπόγειο υποσταθμό της ΔΕΗ - Μποτιλιάρισμα στην Υμηττού
Έκρηξη σε υπόγειο υποσταθμό της ΔΕΗ σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (23/5) στο καθοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Υμηττού προς Νέο Κόσμο και στη συμβολή με την οδό Φορμίωνος, με αποτέλεσμα τη διακοπή ρεύματος στα φανάρια.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς που προκλήθηκε από την έκρηξη, ενώ η αστυνομία απέκλεισε για λίγα λεπτά την περιοχή.
Μέχρι στιγμής συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ έχουν προχωρήσει σε μερική αποκατάσταση της λειτουργίας των φαναριών, ωστόσο ακόμη κάποια δεν λειτουργούν.
Σημειώνεται ότι, οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς στο σημείο παρουσιάζεται αυξημένη κίνηση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στην Υμηττού - Σημειωτόν στον Κηφισό
ΕΛΛΑΔΑ
Μήνυμα του 112 στη Χίο λόγω της κακοκαιρίας: «Περιορίστε τις μετακινήσεις»
14:57
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ για φωτογραφίες εκτελεσθέντων στην Καισαριανή: Ευθύνη του κράτους να αποδοθούν εκεί που ανήκουν (pics)
14:52
ΚΟΣΜΟΣ
Κάλας: Η ΕΕ δεν είναι έτοιμη να δώσει στην Ουκρανία ημερομηνία ένταξης
14:43
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κακλαμάνης για θάνατο Ψαρούδα-Μπενάκη: «Αποχαιρετώ μια φίλη και μια μεγάλη κυρία της πολιτικής»
14:33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ