Συνελήφθη 35χρονος καταζητούμενος για βιασμό και εκδικητική πορνογραφία
Ανανεώθηκε:
Στη σύλληψη ενός 35χρονου που καταζητούνταν για βιασμό, εκδικητική πορνογραφία, απειλή, εξύβριση, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, προχώρησε η ΕΛΑΣ το πρωί της Δευτέρας 22/5, στον Ασπρόπυργο.
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο 35χρονος έκανε σχέση με 17χρονη το 2021 και στη συνέχεια την βίαζε, στην περιοχή της Σαρωνίδας.
Όταν η ανήλικη θέλησε να απομακρυνθεί από κοντά του, ο κατηγορούμενος απέστειλε διαδικτυακά, για λόγους εκδίκησης, σε τρίτο άτομο φωτογραφικό υλικό που απεικονιζόταν η 17χρονη.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε σπίτια του 35χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σκληρός δίσκος, συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb) και 2 κινητά τηλέφωνα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγρίνιο: Συνελήφθη 52χρονος που πυροβόλησε αυτοκίνητο με αεροβόλο
Πάτρα: Επεισοδιακή σύλληψη άνδρα - Είχε όπλο με σφαίρα στη θαλάμη (pic)
Στη Μαδρίτη σήμερα ο Μητσοτάκης, θα δει τον Σάντσεθ: Η πρώτη επίσκεψη στην Ισπανία εδώ και 13 χρόνια - Η ατζέντα
08:37
10 λεπτά έντονης άσκησης αρκούν για να ενεργοποιήσουν τον οργανισμό ενάντια στον καρκίνο
08:27
Τα έκτακτα μέτρα λόγω ψύχους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν αίθουσες για τους αστέγους
08:24
ΗΠΑ: Φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος που έκανε πορεία υπέρ του Ιράν - Δείτε βίντεο
08:19