ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο των ληστών που τραυμάτισαν ηλικιωμένη για μία αλυσίδα

Βίντεο ντοκουμέντο των ληστών που τραυμάτισαν ηλικιωμένη για μία αλυσίδα
Στιγμιότυπο από τη δράση των ληστών CNN Greece

Το βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο έχουν αποτυπωθεί οι κινήσεις των δύο ληστών, που έφτασαν στο σημείο να τραυματίσουν μία ηλικιωμένη γυναίκα, για να της αρπάξουν από το λαιμό την αλυσίδα που φορούσε φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece.

Μάλιστα οι ληστές στη διαδρομή τους και ενώ έχουν εγκαταλείψει στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένη τη γυναίκα έχουν ανοίξει το καπό του αυτοκινήτου, ώστε να μπορεί με δυσκολία να αποτυπωθεί ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, με το οποίο διέφυγαν.

Το περιστατικό είχε γίνει τον Απρίλιο στην περιοχή της Γλυφάδας όταν ένας 48χρονος και μία 49χρονη, εντόπισαν στο δρόμο μία 85χρονη γυναίκα, και της επιτέθηκαν με σκοπό να της αρπάξουν την αλυσίδα.

Ο 48χρονος δράστης, ακινητοποίησε την ηλικιωμένη που ήταν πεζή στο δρόμο, και η 49χρονη δράστης άρχισε με βία να τραβά την αλυσίδα από το λαιμό του θύματος, σε σημείο μάλιστα που δεν δίστασε, να τη σέρνει στο οδόστρωμα μέχρι να καταφέρει να σπάσει και να αρπάξει την αλυσίδα.

Αμέσως μετά την εγκληματική τους ενέργεια, εγκατέλειψαν τη γυναίκα στο δρόμο και προσπάθησαν να εξαφανιστούν με το αυτοκίνητο που βλέπετε και στο βίντεο.

Μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες και με βάση τη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί κατάφεραν να εκδοθούν σε βάρος των δραστών εντάλματα σύλληψης

Μετά από αναζητήσεις στην περιοχή των Αχαρνών το ζευγάρι των ληστών εντοπίστηκε και συνελήφθη. Επίσης εντοπίστηκε και το όχημα που χρησιμοποίησαν ενώ όπως διαπιστώθηκε οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν και παρόμοια αδικήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ