Σύλληψη 38χρονου στην Καλλιθέα - Είχε στην κατοχή του όπλο και 56 σφαίρες
Ανανεώθηκε:
Στη σύλληψη ενός 38χρονου που οπλοφορούσε προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές την Τρίτη (23/5) στην Καλλιθέα. Στην κατοχή του άνδρα εντοπίστηκαν συνολικά 56 σφαίρες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 38χρονος, αλβανικής καταγωγής, εντοπίστηκε γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, από τους οποίους θεωρήθηκε ύποπτος και ελέγχθηκε.
Στον έλεγχο, που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε πως έφερε στην κατοχή του ένα πιστόλι Μακάροφ των 9 χιλιοστών και 28 σφαίρες.
Επιπλέον, είχε δυο γεμάτους γεμιστήρες με 16 σφαίρες και μέσα σε μια βαλίτσα που έφερε μαζί του, εντοπίστηκαν ακόμα 12 σφαίρες.
Σε βαρος του σχηματίστηκε δικογραφία για οπλοκατοχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Βόλος: Χειροπέδες σε πατέρα και γιο για οπλοκατοχή (pic)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δήμας: «Άμεσα η αποκατάσταση των ζημιών στην Κυψέλη» – Τι είπε για το κυκλοφοριακό
11:37
ΕΛΛΑΔΑ
Αλλάζει αύριο ο καιρός, έρχονται καταιγίδες: Πού θα βρέχει έως την Τετάρτη-Πότε επηρεάζεται η Αττική
11:36
ΚΟΣΜΟΣ
Axios: Iρανικά σχέδια για δολοφονίες Αμερικανών αξιωματούχων - Σε επιφυλακή οι πρεσβείες των ΗΠΑ
11:19
ΕΛΛΑΔΑ
Από το βουνό, στη θάλασσα: Γιώργος Τσιάνος, ο άνθρωπος πίσω από το «Amphibian»
11:12
ΕΛΛΑΔΑ