ΕΛΛΑΔΑ

60χρονη σεσημασμένη για ναρκωτικά η γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Βαρβάκειο

60χρονη σεσημασμένη για ναρκωτικά η γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Βαρβάκειο
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS

Οι απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια και τη δακτυλοσκοπική εξέταση για την ταυτότητα της γυναίκας που κατακρεουργήθηκε στην πλατεία απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά έφτασε πριν από λίγο στις Αρχές.

Πρόκειται για μία γυναίκα 60 χρόνων η οποία στο παρελθόν ήταν σεσημασμένη για υποθέσεις ναρκωτικών Από την πρώτη στιγμή άλλωστε οι αρχές ασφαλείας είχαν εντοπίσει μάρτυρες από την πιάτσα των τοξικομανών που έλεγαν ότι τη γυναίκα την είχαν ξαναδεί να περιφέρεται ανάμεσα στους τοξικομανείς με τους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή να αποκλείουν το ενδεχόμενο να επρόκειτο για κάποια γυναίκα η οποία θέλησε να διασχίσει την πλατεία και δέχθηκε επίθεση από άγνωστα άτομα. Μάλιστα, όπως έλεγαν στο CNN Greece, στελέχη της Κατεχάκη το σημείο που βρέθηκε δολοφονημένη η γυναίκα ήταν σε μία εσοχή που σχηματίζει η πλατεία μακριά από τα βλέμματα των διερχομένων και από την πρώτη στιγμή το σημείο του εγκλήματος τους παρέπεμπε σε κάποια επίθεση που είχε να κάνει με υπόθεση ναρκωτικών.

Τώρα οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεση τους όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στη γύρω περιοχή και εκφράζουν αισιοδοξία για την ταυτοποίηση του δράση ή των δραστών. Θυμίζουμε ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε με τουλάχιστον 5 μαχαιριές στο λαιμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ