ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: 58χρονος παρασύρθηκε από αγροτικό μέσα σε γκαράζ

Τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: 58χρονος παρασύρθηκε από αγροτικό μέσα σε γκαράζ
Irafina.gr

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στο Πόρτο Ράφτη σε διάδρομο γκαράζ πολυκατοικίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν η οδηγός του αγροτικού οχήματος μπαίνοντας στο γκαράζ της πολυκατοικίας που διαμένει δεν πρόσεξε τον 58χρονο που εργαζόταν μέσα σε φρεάτιο με αποτέλεσμα να τον παρασύρει με το όχημά της και να του προξενήσει θανάσιμο τραυματισμό.

Ακολούθως, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο και να απεγκλωβιστεί ο άτυχος άνδρας.

Όπως αναφέρει το irafina.gr, το δυστύχημα συνέβη σήμερα το μεσημέρι μέσα σε διάδρομο γκαράζ πολυκατοικίας, στην οδό Θησέως.

Συγκεκριμένα, οδηγός αγροτικού οχήματος έμπαινε στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το σπίτι του, αλλά δεν είδε έναν 58χρονο υπάλληλο που δούλευε μέσα σε φρεάτιο, με συνέπεια να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

www.irafina.gr

Στην περιοχή κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και η Πυροσβεστική, με 7 πυροσβέστες και 3 οχήματα, αλλά και το ΕΚΑΒ, όπου εντόπισαν το θύμα χωρίς τις αισθήσεις του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ