ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: «Έτσι κάνουμε στη χώρα μας» είπαν οι Δανοί που κλείδωσαν το μωρό στο ΙΧ

Ζάκυνθος: «Έτσι κάνουμε στη χώρα μας» είπαν οι Δανοί που κλείδωσαν το μωρό στο ΙΧ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στη Ζάκυνθο όταν ένα ζευγάρι Δανών τουριστών, άφησε το μωρό τους στο αμάξι για να πάει για ψώνια. Περαστικοί ενημέρωσαν τη αστυνομία η οποία έφτασε άμεσα στο σημείο ενώ οι γονείς μετά τη σύλληψη τους φαίνεται να είπαν: ««Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό, εμείς έτσι κάνουμε στη χώρα μας».

Σύμφωνα με το tempo24.news, το ζευγάρι κλείδωσε στο αυτοκίνητο το μωρό ηλικίας μόλις ενός έτους, για να ..ψωνίσει. Περαστικοί, μόλις αντιλήφθηκαν το παιδί μέσα στο κλειδωμένο αυτοκίνητο, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Το παιδί παρόλο που έδειχνε καλά στην υγεία του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, το παιδί βρισκόταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο για περισσότερο από 30 λεπτά.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν οι γονείς, ατάραχοι και ψύχραιμοι, ρωτώντας τι ακριβώς συνέβη.

Η 34χρονη μητέρα και ο 31χρονος πατέρας συνελήφθησαν από την ελληνική αστυνομία με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό, εμείς έτσι κάνουμε στη χώρα μας»φέρεται να είπαν στον εισαγγελέα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή.

Για το περιστατικό, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου, Κώστας Καραγκούνης, δήλωσε στο imerazante:

«Ένα παιδάκι είχε κλειδωθεί στο αυτοκίνητο. Ειδοποιήθηκε το κέντρο και μετέβησαν άμεσα οι δυνάμεις ασφαλείας και ΔΙΑΣ, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ενοικιαζόμενων ξεκλείδωσε το αυτοκίνητο, βγήκε το παιδάκι και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο. Βρισκόμαστε στη διαδικασία σχηματισμού δικογραφίας της μητέρας και όποιου άλλου υπεύθυνου προκύψει για το κλείδωμα του παιδιού μέσα στο αυτοκίνητο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ