ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Συνελήφθη 30χρονος - Νεαρή κατήγγειλε ότι της σήκωσε τη φούστα και έβγαλε φωτογραφία

Ρόδος: Συνελήφθη 30χρονος - Νεαρή κατήγγειλε ότι της σήκωσε τη φούστα και έβγαλε φωτογραφία
PIXABAY (ΑΡΧΕΙΟ)

Συνελήφθη 30χρονος στην περιοχή της Λίνδου, τα ξημερώματα της Πέμπτης, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος κοπέλας στη Ρόδο. 

Ειδικότερα, ο 30χρονος κατηγορείται ότι επιχείρησε να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά την κοπέλα ενώ η ίδια βρισκόταν σε κατάσταση μέθης με τον ίδιο ωστόσο να αρνείται τα πάντα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η κοπέλα στους αστυνομικούς, όλα ξεκίνησαν όταν η τουρίστρια έφυγε σε κατάσταση μέθης από το μπαρ που διασκέδαζε και κάθισε σε παγκάκι της περιοχής στη Λίνδο.

Εκεί, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της, ο 30χρονος την πλησίασε, άρχισε να την χαϊδεύει και αφού της σήκωσε τη φούστα, έβγαλε μια φωτογραφία με το κινητό του.

Όπως μεταδίδει η rodiaki.gr, ο 30χρονος υποστηρίζει ότι την πλησίασε εκεί που κάθονταν ενώ έκλαιγε και διαπίστωσε ότι πράγματι ήταν μεθυσμένη. Το μόνο που τη ρώτησε -όπως είπε- ήταν αν χρειαζόταν βοήθεια.

Ο 30χρονος, βρίσκεται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας και πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Την 24-05-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, 30χρονος ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία αλλοδαπής εκμεταλλευόμενος την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν, προσέβαλλε την τιμή και την υπόληψή της με ασελγείς χειρονομίες – ενέργειες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ