ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την υπόθεση bullying κατά της 7χρονης: Δεν βρέθηκαν το σχοινί και η ταινία

Θρίλερ με την υπόθεση bullying κατά της 7χρονης: Δεν βρέθηκαν το σχοινί και η ταινία
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Το παιδί, μετά το ακραίο bullying που φέρεται να υπέστη, «ήταν πολύ συγχυσμένο» σύμφωνα με τον πατέρα.

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση bullying με θύμα μία 7χρονη μαθήτρια, που σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες δημοτικού των βορείων προαστίων της Αττικής.

Μάλιστα, έχει ήδη γίνει καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ενώ είναι ενήμερη και η Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Σύμφωνα με το Mega, μετά την καταγγελία, στο σχολείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι ερευνώντας τον χώρο, δεν βρήκαν ούτε το σχοινί ούτε την ταινία με την οποία η 7χρονη είχε βρεθεί από συμμαθήτριές της, όπως ισχυρίστηκε, οι οποίες δήλωσαν ότι όταν την έλυσαν, τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών.

Τις επόμενες ημέρες, η μαθήτρια της α’ τάξης του δημοτικού σχολείου, θα εξεταστεί από ειδικό παιδοψυχολόγο, προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.

«Μας είπε ότι την έδεσαν μεγαλύτερα παιδιά»

«Ήμουν στη δουλειά μου και πήρε η μαμά του παιδιού να μου πει ότι η κόρη μας βρέθηκε στις τουαλέτες του σχολείου δεμένη και με ταινία στο στόμα. Όταν έφτασα στο σχολείο, ενημερώθηκα ότι το περιστατικό είχε συμβεί 2 ώρες νωρίτερα», δήλωσε στο Mega ο πατέρας της 7χρονης. «Μας είπε ότι ήταν δύο, τρία παιδιά αυτά που την έδεσαν, μεγαλύτερα από εκείνη» σημείωσε.

Η 7χρονη αποκάλυψε στους γονείς της τι είχε συμβεί όταν σχόλασε και γύρισαν στο σπίτι ενώ από το σχολείο δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για το περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ