ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Βαρβάκειο: Γιατί είχε αποβληθεί από ξενώνα ο δολοφόνος της 60χρονης

Έγκλημα στη Βαρβάκειο: Γιατί είχε αποβληθεί από ξενώνα ο δολοφόνος της 60χρονης
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Χρήστης ναρκωτικών για πολλά χρόνια με έντονη βίαιη συμπεριφορά είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας της 60χρονης η οποία επίσης ήταν χρήστης ουσιών και το πτώμα της είχε βρεθεί απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά.

Όπως μάλιστα αναφέρουν οι πληροφορίες ο δράστης ήταν πρώην σύντροφος της γυναίκας και είχε κάνει και ο ίδιος αίτηση να φιλοξενηθεί στον ξενώνα του ΚΕΘΕΑ όπου φιλοξενούνται άστεγοι και χρήστες ναρκωτικών, όμως τον περασμένο Φεβρουάριο αποβλήθηκε από τη δομή λόγω της βίαιης συμπεριφοράς που είχε αλλά και γιατί παραβίαζε συστηματικά τους κανονισμούς του ξενώνα.

Το θύμα βρέθηκε με πάνω από 20 μαχαιριές στο λαιμό ενώ ο δράστης παραδέχθηκε ότι είναι ο δολοφόνος και υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι προσπάθησε να αμυνθεί όταν το θύμα του επιτέθηκε με μαχαίρι το οποίο τελικά αυτός της άρπαξε και άρχισε να τις καταφέρει απανωτά χτυπήματα.

Όπως μάλιστα είπε μετά μπήκε σε ένα κατάστημα που είναι κοντά στο σημείο της ανθρωποκτονίας και πήρε ένα μπουκάλι νερό με το οποίο έπλυνε τα αίματα από τα χέρια και το πρόσωπό του. Δράστης και θύμα ήταν σεσημασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών.

Μάλιστα, όπως έλεγαν στο CNN Greece, στελέχη της Κατεχάκη το σημείο που βρέθηκε δολοφονημένη η γυναίκα ήταν σε μία εσοχή που σχηματίζει η πλατεία μακριά από τα βλέμματα των διερχομένων και από την πρώτη στιγμή το σημείο του εγκλήματος τους παρέπεμπε σε κάποια επίθεση που είχε να κάνει με υπόθεση ναρκωτικών.

Πάντως κάποια άτομα που βρίσκουν συχνά καταφύγιο στη συγκεκριμένη πιάτσα των τοξικομανών, έλεγαν στους αστυνομικούς ότι την είχαν ξαναδεί στην περιοχή χωρίς όμως να μπορούν να δώσουν άλλα στοιχεία για το θύμα. Την σορό της γυναίκας εντόπισε υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας που κάλεσε αμέσως την Άμεση Δράση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ