Τέμπη: Νέα προθεσμία για να απολογηθούν πήραν τα στελέχη του ΟΣΕ
Ανανεώθηκε:
Νέα προθεσμία για να απολογηθούν πήραν τα τρία στελέχη του ΟΣΕ για την τραγωδία στα Τέμπη στα οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο του ΟΣΕ καθώς και δύο μέλη της επιτροπής μετατάξεων τα οποία κατηγορούνται για την εμπλοκή τους σχετικά με την τοποθέτηση του 59χρονου σταθμάρχη Λάρισας στη συγκεκριμένη θέση και ενώ δεν πληρούσε το όριο ηλικίας.
Και οι τρεις ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την προσεχή Δευτέρα 29 Μαΐου, σύμφωνα με το larissanet.gr.
Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις κατηγορούνται για το κακούργημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών και για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας και πρόκλησης σωματικών βλαβών από αμέλεια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μήνυση κατά πολιτικών κατέθεσαν συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
SPONSORED
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 68-58: Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά των τελικών
22:49
Ο Λίβανος καλεί το Ιράν να μην παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας
22:44
Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή σε πρατήριο καυσίμων στη Ραφήνα - Βίντεο με το επεισόδιο
22:33
Αθώος ο μελισσοκόμος για την φωτιά στο Άλσος Βεΐκου - «Εφθασα όταν η φωτιά έκαιγε ήδη»
22:23