ΕΛΛΑΔΑ

BRAVE IN: «Επιστροφή στην Παραγωγικότητα» για νέους που έχουν υποστεί εγκεφαλική βλάβη

BRAVE IN: «Επιστροφή στην Παραγωγικότητα» για νέους που έχουν υποστεί εγκεφαλική βλάβη
ΕΛΕΠΑΠ

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «BRAVE IN - Επιστροφή στην Παραγωγικότητα» απευθύνεται σε νέες και νέους ηλικίας από 18 έως και 35 ετών, που έχουν υποστεί εγκεφαλική βλάβη και επιθυμούν να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα από την Τράπεζα Πειραιώς και την ΕΛΕΠΑΠ, το οποίο συνδυάζει την Ολιστική Νευροψυχολογική Παρέμβαση με την Επαγγελματική Συμβουλευτική και την υποστήριξη της προσαρμογής στην εργασία των συμμετεχόντων, σε συνεργασία με τον εργοδότη, με βασικό στόχο την ενδυνάμωση, την επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση νέων μετά από εγκεφαλική βλάβη, καθώς και τη συνεργασία με εργοδότες για την αποτελεσματική εργασιακή προσαρμογή τους.

Σημειώνεται πως το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος EQUALL της Τράπεζας Πειραιώς σε στρατηγική συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ).

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 6 μήνες, απευθύνεται σε νέες και νέους που διαμένουν στην Αττική και υλοποιείται από την εξειδικευμένη Μονάδα Νευροψυχολογίας και Αποκατάστασης Εγκεφαλικών Βλαβών της ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα, χωρίς κόστος για τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.bravein.gr από 24 Μαΐου έως και 11 Ιουνίου 2023.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ