Σύλληψη ανηλίκων στην παλιά φοιτητική εστία - Πώς «διαφήμιζαν» ναρκωτικά στο διαδίκτυο
Νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην παλιά φοιτητική εστία στου Ζωγράφου. Συμμορία ανηλίκων είχε μετατρέψει κατειλημμένα δωμάτια σε ορμητήριο για εμπόριο ναρκωτικών.
Πρόκειται για την παλιά φοιτητική εστία στην οποία η Αστυνομία είχε κάνει μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη κακοποιών πριν από περίπου ένα χρόνο.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν συλληφθεί πέντε ανήλικοι ηλικίας 16 και 17 ετών καθώς είχαν σπάσει τις πόρτες δωματίων της παλιάς φοιτητικής εστίας και εκεί έκρυβαν ποσότητες ναρκωτικών μέσα στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και διακινούσαν τα ναρκωτικά σε όλη την Αθήνα.
Ο τρόπος που διαφήμιζαν ναρκωτικά στο διαδίκτυο
Όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες, οι ανήλικοι χρησιμοποιούσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να τα «διαφημίζουν» και να βρίσκουν και τους υποψήφιους αγοραστές τους, είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό.
ΠΟΥ: Νεκροί 3.300 άνθρωποι στο πόλεμο του Ιράν, 30.000 τραυματίες - 4,3 εκατ. εκτοπισμένοι
16:23
Αραγτσί: Δεν αρνηθήκαμε ποτέ να πάμε στο Πακιστάν για συνομιλίες
16:12
Liveblog: «Δεν αρνηθήκαμε τις συνομιλίες στο Πακιστάν» λέει το Ιράν - Χτύπησε Ισραηλινό πλοίο στο Ορμούζ
16:00
Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη για συκοφαντική δυσφήμηση
15:54