Μαθητής Λυκείου πυροβόλησε με αεροβόλο καθηγητή του στο Μαρκόπουλο και συνελήφθη
Ανανεώθηκε:
Μαθητής της Β’ Λυκείου, στο Μαρκόπουλο Αττικής πυροβόλησε και τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά έναν καθηγητή την ώρα του διαλείμματος, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση στο σχολείο, ενώ από θαύμα δεν υπήρξε και κάτι πιο σοβαρό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν χθες Παρασκευή 26/5 το πρωί στο διάλειμμα της πρώτης ώρας, όταν ξαφνικά στο προαύλιο, ένας μαθητής με αεροβόλο τραυμάτισε στο πόδι έναν καθηγητή, του οποίου ευτυχώς όπως διαπιστώθηκε αργότερα, το τραύμα του ήταν από πλαστικό σφαιρίδιο αντίγραφου όπλου τύπου Colt.
Ο μαθητής αποβλήθηκε από το σχολείο, ενώ ενημερώθηκε και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής που πήρε καταθέσεις για το περιστατικό. Ο καθηγητής λόγω του ελαφρού τραυματισμού του δεν ήθελε να υποβάλει μήνυση και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς ο μαθητής θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ανηλίκων.
Τσίπρας: Στις 2 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται τοοικονομικό πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ. στη Θεσσαλονίκη
15:39
Ο Αραγτσί επιβεβαιώνει: «Πολύ κοντά» σε συμφωνία για το Ορμούζ - υπό όρους - Ιράν και Ομάν
15:27
Ποιοι είναι οι 2 νέοι συλληφθέντες της «ομάδας Έντικ»: Το «πίτμπουλ», το «μπουλντόγκ», οι εκβιασμοί
15:15
Λυκαβηττός: Σε 57χρονη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί ανήκει η σορός - Από πτώση ο θάνατός της
15:05