Ξάνθη: Εξάχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στα επείγοντα
Ένα εξάχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στο κεφάλι. Οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άτυχο παιδί φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν υποχώρησε ένα τοιχίο και το καταπλάκωσε.
Οι γονείς του παιδιού το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δυστυχώς διαπίστωσαν τον θάνατό του, απόρροια των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη.
Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθεί πώς υποχώρησε το τοιχίο και τραυματίστηκε θανάσιμα το εξάχρονο κοριτσάκι, ενώ αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν και οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κεφαλονιά: Πνίγηκε παιδί 3 ετών σε πισίνα - Πώς συνέβη η τραγωδία
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στα Τρίκαλα: Γονείς βρήκαν νεκρό τον γιο τους μέσα στο σπίτι τους
ΧΡΗΜΑ
: Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 για να μετακομίσουν
01:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τουλάχιστον 15 νεκροί από σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με ταχύπλοο διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
00:52
ΧΡΗΜΑ
Ανοίγουν 60.000 νέες θέσεις εργασίας από προγράμματα της ΔΥΠΑ - Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες
00:30
ΕΛΛΑΔΑ
Χειρόφρενο τραβούν τα ταξί την Τετάρτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Στο Μαξίμου τα αιτήματά τους
23:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ