Συνελήφθη ασφαλιστής που εξαπατούσε πολίτες με πλαστά συμβόλαια στην Κω
Ανανεώθηκε:
Στη σύλληψη ενός άνδρα που εξαπατούσε πολίτες με πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια στην Κω, συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής (26/5) αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής.
Πρόκειται για έναν άνδρα στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 131 πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια, 3 κυνηγετικά όπλα και 535 ευρώ. Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντοπίστηκε ηλεκτρονική φόρμα παραγωγής ασφαλίστρων ως ψηφιακό πειστήριο.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία «διαπιστώθηκε στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων και επισταμένης αστυνομικής έρευνας, ότι ο δράστης είτε κατάρτιζε πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων, είτε εξέδιδε ασφαλιστήρια σε άλλη εταιρεία από αυτή που αναγραφόταν στο συμβόλαιο μικρότερης όμως διάρκειας και κάλυψης και εισέπραττε τα ασφάλιστρα από ανυποψίαστους πολίτες-πελάτες χωρίς να προβαίνει στην συμφωνημένη ασφάλιση».
Σημειώνεται ότι το ύψος της αξίας των πλαστών ασφαλιστηρίων που κατασχέθηκαν ανέρχεται στις 18.586,39 ευρώ, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί πλήρως το εύρος της απάτης.
Ο μισθός μπαίνει υποχρεωτικά στις αγγελίες - Τι πρέπει να γνωρίζετε
02:00
Νέο πρόγραμμα προσλήψεων για ΑμεΑ από τον ΟΤΑ - Επιπλέον 1.000 θέσεις εργασίας
01:00
Πότε κάνουν «πρεμιέρα» τα ειδικά μαθήματα - Ποια τα εξεταστικά κέντρα
00:30
Η ενημέρωση από το Λιμενικό για το πλοίο που επέστρεψε στο Λαύριο μετά από απειλή για βόμβα
23:57