Συνελήφθη ασφαλιστής που εξαπατούσε πολίτες με πλαστά συμβόλαια στην Κω
Ανανεώθηκε:
Στη σύλληψη ενός άνδρα που εξαπατούσε πολίτες με πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια στην Κω, συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής (26/5) αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής.
Πρόκειται για έναν άνδρα στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 131 πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια, 3 κυνηγετικά όπλα και 535 ευρώ. Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντοπίστηκε ηλεκτρονική φόρμα παραγωγής ασφαλίστρων ως ψηφιακό πειστήριο.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία «διαπιστώθηκε στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων και επισταμένης αστυνομικής έρευνας, ότι ο δράστης είτε κατάρτιζε πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων, είτε εξέδιδε ασφαλιστήρια σε άλλη εταιρεία από αυτή που αναγραφόταν στο συμβόλαιο μικρότερης όμως διάρκειας και κάλυψης και εισέπραττε τα ασφάλιστρα από ανυποψίαστους πολίτες-πελάτες χωρίς να προβαίνει στην συμφωνημένη ασφάλιση».
Σημειώνεται ότι το ύψος της αξίας των πλαστών ασφαλιστηρίων που κατασχέθηκαν ανέρχεται στις 18.586,39 ευρώ, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί πλήρως το εύρος της απάτης.
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Ουκρανίας - Ρωσίας: «Υπάρχει πρόοδος», λέει εκπρόσωπος του Πούτιν
10:31
Τέλος στις διεκδικήσεις του Δημοσίου για περιουσίες πολιτών με οθωμανικά φιρμάνια – Τι προβλέπει το νομοσχέδιο Χατζηδάκη
10:29
Επτά εκατομμύρια καρκίνοι θα μπορούσαν να αποφευχθούν κάθε χρόνο, σύμφωνα με τον ΠΟΥ
10:24
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σύμη λόγω λειψυδρίας - Αίτημα και από την Αστυπάλαια
10:12