Θεσσαλονίκη: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση η ερπετολόγος - Υπέστη αναφυλακτικό σοκ
Ανανεώθηκε:
Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Α’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου η 39χρονη ερπετολόγος, την οποία δάγκωσε οχιά σε σχολείο της Θεσσαλονίκης.
Η 39χρονη εθελόντρια ερπετολόγος έπαθε αναφυλακτικό σοκ από το δάγκωμα της οχιάς, το οποίο μάλιστα σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, χτύπησε το κεντρικό νευρικό της σύστημα.
Υπενθυμίζεται πως η 39χρονη κλήθηκε να αντιμετωπίσει το περιστατικό στο 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης. Στην προσπάθεια της να απομακρύνει την οχιά, τη δάγκωσε.
Αρχικά στο σημείο κατέφθασαν δύο μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια έσπευσε ασθενοφόρο ο γιατρός του οποίου λόγω της επιδείνωσης που παρουσίασε, προχώρησε στη διασωλήνωσή της.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις για το πώς βρέθηκε η οχιά στο σχολείο, πιθανόν να ήταν μεταφερόμενη, δηλαδή να είχε μπει στις ρόδες κάποιου οχήματος και να κατέληξε έτσι στο σχολικό συγκρότημα.
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Αποστολάκης
13:18
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Μηλίτσα Μεσσηνίας - Εστάλη μήνυμα 112 για ετοιμότητα
12:58
Νόμπελ Ιατρικής 2026: Tρεις επιστήμονες τιμήθηκαν για το έργο τους στην Οπτογενετική
12:55
Μαζωνάκης: «Μίλησε» το κινητό της 56χρονης γιατρού - Αναζητούσε στο ΑΙ τρόπους επαναφοράς από μέθη
12:52