Τραγωδία στην Πρέβεζα - 44χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος
Με τραγικό τρόπο έληξε η αναζήτηση ενός 44χρονου από τη Λευκάδα ο οποίος εντοπίστηκε ύστερα από λίγες ώρες απαγχονισμένος στην Πρέβεζα που ήταν ο τόπος καταγωγής του.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο 44χρονος έφυγε το πρωί της Παρασκευής από το σπίτι του στη Λευκάδα και από τότε τα ίχνη του αγνοούνταν.
Ανήσυχη από το γεγονός η οικογένειά του κινητοποίησε την ΕΛ.ΑΣ., που ξεκίνησε την αναζήτησή του τόσο στη Λευκάδα όσο και στην Πρέβεζα.
Τελικά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το αυτοκίνητό του 44χρονου εντοπίστηκε στo Τρίκαστρο Πρεβέζης και σε κοντινή απόσταση σε δασική περιοχή οι αστυνομικοί τον βρήκαν απαγχονισμένο σε δέντρο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στην Αμαλιάδα - Βρέθηκε απαγχονισμένος 29χρονος
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Απαγχονισμένη εντοπίστηκε 48χρονη
ΕΛΛΑΔΑ
Καθαρισμός οικοπέδων: Τι αλλάζει με το νόμο Ενεργή Μάχη - Από 1η Απριλίου έως 15 Ιουνίου η προθεσμία
10:53
ΚΟΣΜΟΣ
Αρχαιολόγοι βρήκαν ανθρώπινα αποτυπώματα 115.000 ετών κάπου που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται
10:49
ΚΟΣΜΟΣ
Τουλάχιστον 14 άνθρωποι νεκροί από κεραυνούς στο Μπανγκλαντές
10:48
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Στο «μικροσκόπιο» τα μέτρα ασφαλείας του Τραμπ μετά τον πυροβολισμό στο δείπνο των ανταποκριτών
10:36
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ