Τραγωδία στην Πρέβεζα - 44χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος
Με τραγικό τρόπο έληξε η αναζήτηση ενός 44χρονου από τη Λευκάδα ο οποίος εντοπίστηκε ύστερα από λίγες ώρες απαγχονισμένος στην Πρέβεζα που ήταν ο τόπος καταγωγής του.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο 44χρονος έφυγε το πρωί της Παρασκευής από το σπίτι του στη Λευκάδα και από τότε τα ίχνη του αγνοούνταν.
Ανήσυχη από το γεγονός η οικογένειά του κινητοποίησε την ΕΛ.ΑΣ., που ξεκίνησε την αναζήτησή του τόσο στη Λευκάδα όσο και στην Πρέβεζα.
Τελικά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το αυτοκίνητό του 44χρονου εντοπίστηκε στo Τρίκαστρο Πρεβέζης και σε κοντινή απόσταση σε δασική περιοχή οι αστυνομικοί τον βρήκαν απαγχονισμένο σε δέντρο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στην Αμαλιάδα - Βρέθηκε απαγχονισμένος 29χρονος
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Απαγχονισμένη εντοπίστηκε 48χρονη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ για επίσκεψη Μητσοτάκη στον Έβρο: Ο καημός του είναι πώς η περιοχή θα γίνει ορμητήριο πολέμου
18:37
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη 32χρονος στα Χανιά για ναρκωτικά και όπλα
18:25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στο κέντρο των γεωπολιτικών και γεωενεργειακών εξελίξεων της ευρύτερης περιοχής
18:13
ΚΟΣΜΟΣ
Μακρόν: Να αποσαφηνίσουν τη θέση τους οι πολιτικές δυνάμεις με διασυνδέσεις σε βίαιες ομάδες
18:04
ΚΟΣΜΟΣ