ΕΛΛΑΔΑ

Πνιγμός 24χρονου Γάλλου τουρίστα σε παραλία της Ζακύνθου

Πνιγμός 24χρονου Γάλλου τουρίστα σε παραλία της Ζακύνθου
ΙΝΤΙΜΕ

Τη σοκαριστική εικόνα ενός νεκρού άνδρα μέσα στη θάλασσα αντίκρισαν τουρίστες που επέβαιναν σε σκάφος με γυάλινο πάτο σε παραλία του Μαραθονησίου στη Ζάκυνθο. Συγκεκριμένα, ένας νέος άνθρωπος 24 ετών ανασύρθηκε το απόγευμα νεκρός από τον πυθμένα, σε βάθος περίπου 5 μέτρων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στην ΕΡΤ Ζακύνθου, ο άτυχος Γάλλος τουρίστας είχε πάει μαζί με φίλους του με ημερόπλοιο στο Μαραθονήσι.

Ο άτυχος άνδρας ενώ κολυμπούσε χάθηκε ξαφνικά, χωρίς καν να γίνει αντιληπτή η απουσία του από την υπόλοιπη παρέα του. Λίγη ώρα αργότερα, οι επιβαίνοντες ενός σκάφους με γυάλινο πάτο είδαν ακίνητο τον άτυχο τουρίστα στον βυθό και άρχισαν να φωνάζουν. Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων σκαφών και λουόμενοι, έβγαλαν έξω τον νεκρό.

Καθ' όλη τη διάρκεια της μεταφοράς του 24χρονου στο λιμανάκι του Αγίου Σώστη, όπου περίμενε να τον παραλάβει ασθενοφόρο που είχε ειδοποιηθεί, γίνονταν προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη σορό του 24χρονου Γάλλου θα γίνει νεκροψία, προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια του θανάτου που όπως όλα δείχνουν είναι ο πνιγμός, ενώ από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου διενεργείται προανάκριση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ