Βόλος: Αυτοκίνητο «βούτηξε» σε χείμαρρο - Δύο άτομα τραυματίστηκαν
Τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (28/5) στο Βόλο, όταν ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντας κατέληξε στον χείμαρρο του Κραυσίδωνα, στο ύψος του κυκλικού κόμβου της οδού Λαρίσης με Αθηνών.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά στα προστατευτικά κάγκελα που υπάρχουν και καθώς αυτά έσπασαν, το αυτοκίνητο έπεσε μέσα στον τσιμεντένιο πυθμένα του χειμάρρου, που έχει ελάχιστο νερό.
PHOTO 1 / 3
Photo 1/3
www.thenewspaper.gr
Photo 2/3
www.thenewspaper.gr
Photo 3/3
www.thenewspaper.gr
Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, oι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου διακομίστηκαν τραυματίσμένοι στο νοσοκομείο του Βόλου. Το όχημα απομακρύνθηκε με τη βοήθεια γερανού. Διενεργείται προανάκριση για το συμβάν από το τμήμα Τροχαίας Βόλου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ένοπλη επίθεση στο Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας - Μία σύλληψη
ΕΛΛΑΔΑ
Byron: Στο έλεος της κακοκαιρίας το λεκανοπέδιο – Στα Δυτικά τα μεγαλύτερα προβλήματα
07:05
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Byron: Πού θα χτυπήσουν σήμερα οι ισχυρές καταιγίδες
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (5 Δεκεμβρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ
Επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
06:00
ΧΡΗΜΑ