Βόλος: Αυτοκίνητο «βούτηξε» σε χείμαρρο - Δύο άτομα τραυματίστηκαν
Τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (28/5) στο Βόλο, όταν ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντας κατέληξε στον χείμαρρο του Κραυσίδωνα, στο ύψος του κυκλικού κόμβου της οδού Λαρίσης με Αθηνών.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά στα προστατευτικά κάγκελα που υπάρχουν και καθώς αυτά έσπασαν, το αυτοκίνητο έπεσε μέσα στον τσιμεντένιο πυθμένα του χειμάρρου, που έχει ελάχιστο νερό.
Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, oι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου διακομίστηκαν τραυματίσμένοι στο νοσοκομείο του Βόλου. Το όχημα απομακρύνθηκε με τη βοήθεια γερανού. Διενεργείται προανάκριση για το συμβάν από το τμήμα Τροχαίας Βόλου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ένοπλη επίθεση στο Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας - Μία σύλληψη
ΗΠΑ: Ο προοδευτικός Αμπντούλ Ελ Σαγιέντ κέρδισε το χρίσμα των Δημοκρατικών στο Μίσιγκαν
21:46
Πυροβολισμοί στη Βόρεια Καρολίνα - Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς
21:37
Βίντεο από τη σύλληψη γυναίκας που τραυμάτισε τέσσερα άτομα με μαχαίρι στο Κόβεν Γκάρντεν
21:35
Ρωσία: Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην αποθήκη της Wildberries
21:24