Βόλος: Αυτοκίνητο «βούτηξε» σε χείμαρρο - Δύο άτομα τραυματίστηκαν

Τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (28/5) στο Βόλο, όταν ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντας κατέληξε στον χείμαρρο του Κραυσίδωνα, στο ύψος του κυκλικού κόμβου της οδού Λαρίσης με Αθηνών.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά στα προστατευτικά κάγκελα που υπάρχουν και καθώς αυτά έσπασαν, το αυτοκίνητο έπεσε μέσα στον τσιμεντένιο πυθμένα του χειμάρρου, που έχει ελάχιστο νερό.

PHOTO 1 / 3
Photo 1/3
www.thenewspaper.gr

Photo 2/3
www.thenewspaper.gr

Photo 3/3
www.thenewspaper.gr
Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, oι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου διακομίστηκαν τραυματίσμένοι στο νοσοκομείο του Βόλου. Το όχημα απομακρύνθηκε με τη βοήθεια γερανού. Διενεργείται προανάκριση για το συμβάν από το τμήμα Τροχαίας Βόλου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ
Ένοπλη επίθεση στο Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας - Μία σύλληψη

ΔΙΕΘΝΗ
Ιταλία: Η Mediobanca θέλει να εξαγοράσει την Banka Generali για 6,3 δισ. ευρώ
11:31
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Εξαιρειται η αμερικανική βοήθεια που έλαβε το Κίεβο από τη συμφωνία για τα ορυκτά
11:30.jpg?t=bADYrBlMN-q3Ipfx11ejqA)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ: Σε εξέλιξη το Υπουργικό Συμβούλιο - Επί τάπητος το νομοσχέδιο για αναβάθμιση του σιδηροδρόμου
11:30
ΚΟΣΜΟΣ
Το «ευχαριστώ» του Πούτιν στον Κιμ Γιονγκ Ουν για τους Βορειοκορεάτες στο Κουρσκ
11:21
ΚΟΣΜΟΣ