Ποτάμια οι δρόμοι στη Ρόδο λόγω ισχυρής βροχόπτωσης
Ισχυρή βροχόπτωση παρέλυσε την πόλη της Ρόδου με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια και το αεροδρόμιο της πόλης να πλημμυρίζει.
Τα περισσότερα προβλήματα από τη βροχόπτωση που κράτησε μια ώρα εντοπίστηκαν, όπως αναφέρει η Ροδιακή, σε κεντρικούς δρόμους στην πόλη της Ρόδου, στο οδικό δίκτυο Ρόδου-Λίνδου και Ρόδου-Καμείρου, αλλά κυρίως στον δρόμο έξω από το αεροδρόμιο, ο οποίος μετετράπη σε ποτάμι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στη μετακίνηση των οδηγών από το σημείο εκείνο.
Εικόνες ντροπής και μέσα στο αεροδρόμιο που δέχεται χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο με τους εργαζόμενους να τρέχουν με κουβάδες και σφουγγαρίστρες να μαζεύουν τα νερά από το εσωτερικό του.
Πολλές υπαίθριες τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα, επίσης, αντιμετώπισαν προβλήματα λόγω της βροχόπτωσης σε Ρόδο, Λίνδο, Φαληράκι, Ιαλυσό αλλά και άλλες περιοχές όπου οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν σχεδόν να σταματήσουν τη λειτουργία τους μέχρι να σταματήσει η βροχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόδος: Χωρίς ζημιές και τραυματίες ο σεισμός, παρά το μεγάλο μέγεθος
«Μετεωρολογική βόμβα» από την Ιταλία αλλάζει το σκηνικό του καιρού
Εκρηκτική κατάσταση στο Ιράν από τις διαδηλώσεις: Για «πράκτορες ΗΠΑ - Ισράηλ» κάνει λόγο η Τεχεράνη (vid)
09:35
Απολογείται σήμερα ο 16χρονος για τον φονικό ξυλοδαρμό του 17χρονου στις Σέρρες
09:19
Ταξί: Έρχονται επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από την Τρίτη - «Κάθε μέρα θα έχουμε διαδηλώσεις στην Καβάλας»
09:15
Επίθεση της Ρωσίας με πυραύλους Oreshnik κατά της Ουκρανίας - Στόχος ενεργειακές και στρατιωτικές υποδομές (vid)
09:01