Ποτάμια οι δρόμοι στη Ρόδο λόγω ισχυρής βροχόπτωσης
Ισχυρή βροχόπτωση παρέλυσε την πόλη της Ρόδου με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια και το αεροδρόμιο της πόλης να πλημμυρίζει.
Τα περισσότερα προβλήματα από τη βροχόπτωση που κράτησε μια ώρα εντοπίστηκαν, όπως αναφέρει η Ροδιακή, σε κεντρικούς δρόμους στην πόλη της Ρόδου, στο οδικό δίκτυο Ρόδου-Λίνδου και Ρόδου-Καμείρου, αλλά κυρίως στον δρόμο έξω από το αεροδρόμιο, ο οποίος μετετράπη σε ποτάμι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στη μετακίνηση των οδηγών από το σημείο εκείνο.
Εικόνες ντροπής και μέσα στο αεροδρόμιο που δέχεται χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο με τους εργαζόμενους να τρέχουν με κουβάδες και σφουγγαρίστρες να μαζεύουν τα νερά από το εσωτερικό του.
Πολλές υπαίθριες τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα, επίσης, αντιμετώπισαν προβλήματα λόγω της βροχόπτωσης σε Ρόδο, Λίνδο, Φαληράκι, Ιαλυσό αλλά και άλλες περιοχές όπου οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν σχεδόν να σταματήσουν τη λειτουργία τους μέχρι να σταματήσει η βροχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόδος: Χωρίς ζημιές και τραυματίες ο σεισμός, παρά το μεγάλο μέγεθος
«Μετεωρολογική βόμβα» από την Ιταλία αλλάζει το σκηνικό του καιρού
Ιρανός διαδηλωτής απέναντι στις αστυνομικές δυνάμεις: Το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου (pic&vid)
23:47
Ανάμεσα στις λάσπες και την καταστροφή: Άη Βασίληδες χαρίζουν χαμόγελα στα παιδιά της Γάζας (pics)
23:37
«Πυρά» αγροτοσυνδικαλιστή κατά του ΚΚΕ: «Δεν θέλει να λύσει τα προβλήματα»
23:26
«Πάει η μία ζωή που είχα»: Συγκλονίζει ο ορειβάτης για τους φίλους του που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια
23:14