ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Συλλήψεις για παράβαση του ωραρίου μουσικής σε καταστήματα

Κέρκυρα: Συλλήψεις για παράβαση του ωραρίου μουσικής σε καταστήματα
Intime

Σε συλλήψεις για παράβαση του ωραρίου μουσικής προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (27/5) η Αστυνομία σε καταστήματα της Κέρκυρας. Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, κατά περίπτωση, για διατάραξη, παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων και στέρηση πιστοποιητικού υγείας σε καταστήματα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, περιφερειακά της πόλης, στην περιοχή του εμπορικού κέντρου, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, που λειτουργούσαν αντίστοιχα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής.

Μία ακόμα σύλληψη ημεδαπού σημειώθηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, σε περιοχή της Νότιας Κέρκυρας, ο οποίος ως ιδιοκτήτης λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία, ενώ, επιπλέον, στερούνταν και σχετικού πιστοποιητικού υγείας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ