ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Δέχτηκε παρατήρηση και απάντησε με μαχαιριές

Αγρίνιο: Δέχτηκε παρατήρηση και απάντησε με μαχαιριές
INTIME NEWS (ΑΡΧΕΙΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Αγρίνιο, όπου μετά από αντιδικία μεταξύ δύο συμπολιτών, ένας 52χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο μαχαιρωμένος. Το ακόμη πιο περίεργο της υπόθεσης έχει να κάνει με τον λόγο που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο. Συγκεκριμένα, το θύμα έκανε παρατήρηση στον δράστη, επειδή ουρούσε μέσα στο σιντριβάνι της πόλης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Agrinionews.gr, ο δράστης δέχτηκε μια ευγενική παρατήρηση από το θύμα και αρχικά φάνηκε να μην... ενοχλείται καν.

Μάλιστα επέστρεψε στην καφετέρια που καθόταν, κάθισε στο τραπέζι του, όμως, λίγο αργότερα, σηκώθηκε και πλησίασε το θύμα που καθόταν παραδίπλα και του επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας τον τρεις φορές στα πλευρά και την κοιλιά.

Το θύμα σε κατάσταση σοκ βγήκε από την καφετέρια, και μετά από λίγη ώρα τον παρέλαβε το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Λίγη ώρα αργότερα και αφού κλήθηκε η αστυνομία, ο δράστης συνελήφθη.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και της κατοχής ναρκωτικών, καθότι στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα χασίς.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν θυμάται το περιστατικό, ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Ανακριτή την προσεχή Τετάρτη για να απολογηθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ