ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Δεν εμφανίστηκε στη δίκη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γιατί προετοιμάζεται για Πανελλήνιες

Γλυκά Νερά: Δεν εμφανίστηκε στη δίκη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γιατί προετοιμάζεται για Πανελλήνιες
Ο πρωτοδίκως καταδικασμένος για τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος INTIME

Σε νέα διακοπή, αυτή τη φορά για την Πέμπτη 1η Ιουνίου, οδηγήθηκε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Κάρολαιν Κράουτς  στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο προχώρησε σε διακοπή λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου Αλέξανδρου Παπαιωαννίδη που παρίσταται σε άλλο δικαστήριο. Άλλωστε και ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν μετήχθη σήμερα στο δικαστήριο από τις φυλακές καθώς σε λίγα 24ωρα θα συμμετάσχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις με στόχο να «περάσει» στη Νομική.

Πάντως, τόσο η έδρα όσο και ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς αντέδρασαν έντονα στο αίτημα για νέα διακοπή της δίκης με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να ρωτάει τη συνεργάτιδα των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορουμένου εάν μπορεί εκείνη να εκπροσωπήσει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με την ίδια να αποκρίνεται πως δεν έχει εξουσιοδότηση.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης, εκφράζοντας τη δυσφορία του για την εξέλιξη αυτή τόνισε χαρακτηριστικά:

«Μεταξύ συναδέλφων υπάρχει δεοντολογία. Κι εμείς έχουμε άλλα δικαστήρια. Ξεκινήσαμε 20/2 και φτάσαμε σήμερα να μην δικάσουμε και πάλι. Θα έχουμε παύση λόγω εκλογών. Με παίρνουν δημοσιογράφοι από την Αγγλία και μου λένε πως πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνονται αυτά. Πέντε φορές έχω έρθει από το Βόλο και έχουμε δικάσει μόνο τέσσερις ώρες. Είχα τη διαβεβαίωση ότι θα είναι εδώ συνάδελφός του να εκπροσωπήσει τον κατηγορούμενο».

Κατά την αποχώρησή του από το Εφετείο ο κ. Χαρμάνης αναφερόμενος στη συμμετοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις πανελλαδικές σχολίασε δεικτικά πως ο κατηγορούμενος «αδίκως ταλαιπωρείται να μπει στη Νομική» και ότι θα πρέπει να πάει «στη δραματική σχολή που έχει ταλέντο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ