ΕΛΛΑΔΑ

Τραγική κατάληξη: Νεκρό βρέθηκε το δίχρονο κοριτσάκι στον Πύργο

Τραγική κατάληξη: Νεκρό βρέθηκε το δίχρονο κοριτσάκι στον Πύργο
Eurokinissi / Αρχείο

Νεκρό εντοπίστηκε το δίχρονο κοριτσάκι που αγνοούνταν από χθες Δευτέρα (29/5) στον Πύργο. Το άτυχο κοριτσάκι εντοπίστηκε μέσα σε κανάλι στην περιοχή Κατακόλου, αρκετά μακριά από το σημείο που αρχικά αναζητούνταν.

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του δήλωσαν την εξαφάνιση του παιδιού, ηλικίας δύο ετών, το μεσημέρι της Δευτέρας που αντιλήφθηκαν και την απουσία του. Η εξαφάνιση του έγινε σε περιοχή κοντά στον κόμβο Φιλοθέης στην είσοδο του Πύργου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ilialive , οι γονείς του μικρού ενημέρωσαν την ΕΛΑΣ για την εξαφάνισή του, ενώ βρισκόταν δίπλα στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του ΓΟΕΒ Αλφειού - Πηνειού.

Οι αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του δίχρονου κοριτσιού Ρομά.

Στο σημείο των ερευνών βρέθηκε ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ και ομάδα δυτών της ίδιας υπηρεσίας και πραγματοποίησαν επιχείρηση στο νερό για τον εντοπισμό του κοριτσιού, σύμφωνα με το patrisnews.gr.

Χθες η ομάδα έφτασε στο αρδευτικό κανάλι με βάρκα που δεν χρησιμοποιήθηκε καθώς δεν έγινε κατάδυση στο νερό.

Από την πρώτη στιγμή, αστυνομικοί και πυροσβέστες ερεύνησαν σε μια μεγάλη ακτίνα στην δυτική πλευρά του Πύργου, από την περιοχή του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ μέχρι και την «Φιλοθέη» στην είσοδο της πόλης. Ωστόσο δεν εντόπισαν το ανήλικο παιδί ή κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στα ίχνη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ