Ένταση στη συγκέντρωση στο υπουργείο Ναυτιλίας για το εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα
Ανανεώθηκε:
Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζόμενων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος στο υπουργείο Ναυτιλίας.
Οι απεργοί μετέβησαν με πορεία στο υπουργείο για να διαμαρτυρηθούν για το εργατικό δυστύχημα, που στοίχισε την ζωή σε έναν εργαζόμενο και τις συνθήκες ασφαλείας στην Ζώνη.
Όταν βρήκαν κλειστή την πόρτα του υπουργείου Ναυτιλίας αντιπαρατέθηκαν με τους φύλακες και ζήτησαν να ανοίξουν. Τελικά πραγματοποίησαν την συγκέντρωση τους στο προαύλιο του υπουργείου.
Στη συνέχεια απεργοί κρέμασαν μαύρα πανιά από τα παράθυρα του κτηρίου.
ΕΛΛΑΔΑ
Τρελή πορεία ΙΧ στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένη 24χρονη έπεσε με το όχημά της σε 15 αυτοκίνητα (pics&vid)
08:10
ΧΡΗΜΑ
ΕΝΦΙΑ: Ποιοι και πώς κερδίζουν μείωση 20% για ασφαλισμένες κατοικίας - «Οδηγός» με 21 ερωταπαντήσεις και αναλυτικά παραδείγματα
08:03
ΕΛΛΑΔΑ
Ανοιχτή η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες
08:02
ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι: Τραυματίστηκαν δύο γυναίκες
07:52
ΠΟΛΙΤΙΚΗ