Τροχαίο με επτά τραυματίες στην Καβάλα μεταξύ των οποίων και ένα παιδί
Ανανεώθηκε:
Εφτά άτομα, μεταξύ τους κι ένα 7χρονο παιδί, τραυματίστηκαν σε τροχαίο που έγινε το πρωί της Τετάρτης (31/05) σε επαρχιακό δρόμο του δήμου Παγγαίου.
Πρόκειται για παράτυπους μετανάστες. Όλοι τους επέβαιναν σε επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο κινούταν σε δρόμο παράλληλο της εθνικής οδού Ελευθερούπολης- Σερρών, σε κατοικημένη περιοχή, στον Άγιο Χριστόφορο του δήμου Παγγαίου.
Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και στην προσπάθεια του οδηγού να διαφύγει, συγκρούστηκε με φορτηγό. Ο οδηγός τράπηκε σε φυγή ενώ οι τραυματισμένοι επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.
Οι επτά επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου θα παραμείνουν για νοσηλεία στην χειρουργική κλινική. Δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους, ένα άτομο είναι λίγο πιο σοβαρά, ελαφρά τραυματισμένο είναι το επτάχρονο κορίτσι και η μητέρα της, που επέβαιναν στο όχημα.
Υπόθεση Έπσταιν: Στο φως χιλιάδες απόρρητα αρχεία - Τι αναφέρουν για Κλίντον, Τζάκσον και Τζάγκερ
11:30
Τροχαίο στην Κρήτη: IX εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο - Νεκρός ο οδηγός (pics)
11:21
Βία ανηλίκων: Ο ρόλος των social media, των γονιών και τα μεταμφιεσμένα συναισθήματα
11:12
Επιχείρηση διάσωσης 62 μεταναστών στην ανατολική Κρήτη
11:00