Θεσσαλονίκη: 53χρονη δίνει πρώτη φορά Πανελλήνιες - «Ένα όνειρο που πάντα ήθελα να πραγματοποιήσω»
Ανανεώθηκε:
Μία 53χρονη από τη Θεσσαλονίκη, η Άννα Μοναστηριώτη σήμερα δίνει για πρώτη φορά στη ζωή της Πανελλήνιες, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει πάντα ήθελε να σπουδάσει Ψυχολογία στο ΑΠΘ.
Το πρωί της Παρασκευής 2/6, στην πρεμιέρα των υποψηφίων των ΓΕΛ με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, μίλησε στο Καλημέρα Ελλάδα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πίστεψε πως ήρθε η στιγμή να καταβάλει την δίκη της προσπάθεια, αφού ήδη τα δυο της παιδιά έχουν αποφοιτήσει από τις σχολές τους.
«Ήταν ένα όνειρο που πάντα ήθελα να πραγματοποιήσω. Φέτος είδα ότι μπορώ να το κάνω. Διάβασα μόνη μου, χωρίς καμία βοήθεια» δήλωσε η 53χρονη που εργάζεται σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ.
«Μου αρέσει η ψυχολογία και πιστεύω θα τα καταφέρω να περάσω στο ΑΠΘ. Είναι περίεργη αίσθηση να δίνει ξανά πανελλήνιες μετά από τόσα χρόνια».
CNN Insights: Η Ελλάδα στον δρόμο προς την ψηφιακή αυτονομία - Ψηφιακή κυριαρχία στην πράξη
16:23
Συνελήφθη ο 20χρονος που ομολόγησε τον άγριο ξυλοδαρμό της 24χρονης στη Βέροια
16:22
Τραμπ κατά ΝΑΤΟ για Ορμούζ: «Δειλοί» - Το Ιράν απειλεί Ισραηλινούς και Αμερικανούς αξιωματούχους
16:20
«Πυρά» Τραμπ σε ΝΑΤΟ: «Είναι δειλοί - Δεν βοηθούν στο άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ»
16:14