Τροχαίο στην Κατεχάκη: «Δεν τον είδα ποτέ» είπε ο οδηγός που παρέσυρε τον αστυνομικό
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον αστυνομικό στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη την 1η Ιουνίου. Ο άτυχος 43χρονος βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να διευθετήσει άλλο τροχαίο το οποίο είχε σημειωθεί στις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός μετά τη σύλληψη φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς: «Δεν τον είδα ποτέ», καθώς στο συγκεκριμένο σημείο που έγινε το δυστύχημα η ορατότητα είναι περιορισμένη λόγω της στροφής.
Ο άτυχος άνδρας μετά την παράσυρσή του μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου, παρά την προσπάθεια των γιατρών, κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ αστυνομικοί της Τροχαίας είχαν πάει στο σημείο για να καταγράψουν ένα τροχαίο, που είχε σημειωθεί νωρίτερα, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τον άτυχο αστυνομικό που είχε κατέβει από το περιπολικό.
Ο πατέρας του άτυχου αστυνομικού μίλησε στο STAR. «Ήταν το καλύτερο παιδί, όλοι έλεγαν τα καλύτερα για αυτόν. Δυστυχώς πέθανε στο καθήκον», ανέφερε ο ίδιος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σοβαρό τροχαίο στην Κατεχάκη με 45χρονο αστυνομικό
Τροχαίο στην Κατεχάκη: Πέθανε ο αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
SPONSORED
Στη Βουλή η τροπολογία για την ταχύτερη εκδίκαση υποθέσεων βουλευτών – Τι προβλέπει
23:18
Ο Τραμπ ανέβαλλε νέα επίθεση στο Ιράν, αλλά δεν την ματαίωσε
23:15
Τσίπρας: Ανάγκη για ένα κίνημα που θα κάνει τους νέους να πάνε στις κάλπες
23:07
Πυροβολισμοί στο Ισλαμικό Κέντρο του Σαν Ντιέγκο - Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες
22:59