ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή του εμπρησμού στο κατάστημα επίπλων στον Άλιμο

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή του εμπρησμού στο κατάστημα επίπλων στον Άλιμο
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Βίντεο - ντοκουμέντο όπου φαίνεται η στιγμή του εμπρησμού, από άγνωστο, καταστήματος επίπλων στον Άλιμο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι ο άγνωστος πυρπολεί το κατάστημα, ενώ στη συνέχεια επιβιβάζεται σε μηχανή συνεργού του και απομακρύνονται από το σημείο.

Η φωτιά από τον εμπρησμό ξέσπασε στις 04:50 σε πολυκατοικία επί της λεωφόρου Ποσειδώνος και στο σημείο έσπευσαν 26 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα καθώς και δύο ειδικά κλιμακοφόρα οχήματα.

Λόγω των εύφλεκτων υλικών η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα το κατάστημα επίπλων να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς. Ζημιές προκλήθηκαν και σε διαμερίσματα της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το κατάστημα καθώς επίσης και σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Εξαιτίας της φωτιάς υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Ποσειδώνος από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μάρκου Μπότσαρη στο ρεύμα προς Πειραιά.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ