Κρήτη: Δύο θύματα απάτης μόνο το τελευταίο 24ωρο - Πώς τους πήραν 5.200 ευρώ
Ανανεώθηκε:
Νέες καταγγελίες για απάτη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Κρήτη, καθώς δύο άτομα έπεσαν θύματα με αποτέλεσμα να χάσουν συνολικά 5.200 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cretapost.gr, το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Ρέθυμνο, όπου 41χρονος κατήγγειλε ότι άγνωστος προσποιούμενος τον λογιστή του του ζήτησε τους κωδικούς της τράπεζας προκειμένου να του κατατεθεί το market pass.
Ωστόσο το μόνο που είδε είναι να μειώνεται ο τραπεζικός του λογαριασμός κατά 2.200 ευρώ.
Το δεύτερο περιστατικό ήταν στο Ηράκλειο, όπου μία 46χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε από άγνωστο δράστη με πρόσχημα την αγορά αυτοκινήτου.
Βρήκε την αγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μετά από επικοινωνία πείστηκε να του καταβάλλει το ποσό των 3.000 ευρώ προκειμένου να της σταλεί το αυτοκίνητο κάτι που δεν έγινε ποτέ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηράκλειο: Παρίστανε το βοηθό του λογιστή της και της άρπαξε 1.500 ευρώ
Νέα υπόθεση απάτης στο Ηράκλειο: Έδωσε τους κωδικούς σε «υπάλληλο τράπεζας» και έχασε 3.000 ευρώ
Ηράκλειο: Συνελήφθη 19χρονος για πυροβολισμούς σε σπίτι και αυτοκίνητο
10:42
Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
10:34
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: Παραμένει η δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου
10:26
Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη 28χρονου που έκρυβε κοκαΐνη κάτω από το κάθισμα του ΙΧ του
10:26