Ναύπλιο: Στα δικαστήρια ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο αγόρι
Ανανεώθηκε:
Την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου, πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτου 3/6 ο 40χρονος ιερέας, ο οποίος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας καθώς φέρεται να ασελγούσε σε ένα 12χρονο αγόρι.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ο ίδιος οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένουνα απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για τις πράξεις που κατηγορείται.
Υπενθυμίζεται ότι κατηγορείται για αποστολή βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης.
Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, υποστηρίζει ότι το βίντεο στάλθηκε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.
Η αστυνομία κατάσχεσε κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικό υπολογιστή του ιερωμένου, που από την εξέτασή τους στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται να ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση και την δράση του.
Επίδομα θέρμανσης: Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά - Πότε πληρώνεται η επόμενη δόση
06:00
Τι κερδίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι μετά τις φοροελαφρύνσεις
05:00
Τέλη Κυκλοφορίας 2026: 10 + 1 ερωτοαπαντήσεις για την καταβολή τους
04:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Τι καλύπτουν τα voucher – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
03:00