ΕΛΑΣ: Βρέθηκαν στα σκουπίδια 80 από τα 81 διαβατήρια που κλάπηκαν στην Καλλιθέα
Σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, εντοπίστηκαν τα 80 από τα 81 διαβατήρια που κλάπηκαν από όχημα ταχυμεταφορών στην Καλλιθέα, στις 15/5.
Όπως μεταδίδει η ΕΛΑΣ, εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων εντόπισε το βράδυ τη Παρασκευής 2/6 τα διαβατήρια, και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση, είχε συλληφθεί ένας 54χρονος αλλοδαπός, που ήταν αυτός που αφαίρεσε τις δύο τσάντες με τα διαβατήρια, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα στην συνέχεια τα πούλησε σε δύο αλλοδαπούς σε κατάστημα στον Άγιο Παντελεήμονα.
Συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο αλλοδαπών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Έβρος: «Καραβάνι» 138 μεταναστών «έσπρωξαν» οι τουρκικές Αρχές στην Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ
Σεπόλια: Νέος κύκλος ανακρίσεων ανοίγει μετά τις επτά συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη 16χρονος που αφαίρεσε βίαια μία αλυσίδα λαιμού από γυναίκα στο Μετρό
21:22
ΚΟΣΜΟΣ
Πλήγματα σε βάσεις της Χεζμπολάχ εξαπέλυσε ο ισραηλινός στρατός - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας
21:02
ΚΟΣΜΟΣ
Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν στη Γενεύη - «Σημαντική πρόοδο» βλέπει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
20:56
ΚΟΣΜΟΣ
Ο εγγονός του Ραούλ Κάστρο συναντήθηκε με αξιωματούχους των ΗΠΑ, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ
20:53
ΕΛΛΑΔΑ