Δολοφονία στην Καβάλα: 68χρονη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή - Άφαντος ο δράστης
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της τοπικής κοινότητας Ποδοχωρίου του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας, από το βίαιο θάνατο μιας 68χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο ποιμνιοστάσιό της.
Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις που της προκάλεσε ο δολοφόνος της.
Μέχρι στιγμής οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής γυναίκας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.
Η 68χρονη γυναίκα που ήταν παντρεμένη αλλά δεν είχε παιδιά, σύμφωνα με τους συγχωριανούς της, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητός στην κοινωνία του μικρού χωριού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 81χρονος για αποπλάνηση 14χρονης
Θεσσαλονίκη: 160 κιλά κοκαΐνης από καρτέλ του Εκουαδόρ κατασχέθηκαν στο λιμάνι
«Η ευθύνη περνά στην πλευρά των αγροτών που δεν ανταποκρίθηκαν», λέει ο Τσιάρας (vid)
11:34
Kykloi by Priceless: Ο πιο hot γαστρονομικός προορισμός για κάθε λάτρη των αληθινών γεύσεων
11:24
Piano Days 2026 στο Μέγαρο Μουσικής: Δύο ημέρες, ένα όργανο, αμέτρητες μουσικές διαδρομές
11:21
Συνελήφθη 38χρονος Τούρκος με ερυθρά αγγελία της INTERPOL - Καταζητούνταν για ανθρωποκτονία
11:16