Δολοφονία στην Καβάλα: 68χρονη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή - Άφαντος ο δράστης
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της τοπικής κοινότητας Ποδοχωρίου του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας, από το βίαιο θάνατο μιας 68χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο ποιμνιοστάσιό της.
Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις που της προκάλεσε ο δολοφόνος της.
Μέχρι στιγμής οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής γυναίκας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.
Η 68χρονη γυναίκα που ήταν παντρεμένη αλλά δεν είχε παιδιά, σύμφωνα με τους συγχωριανούς της, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητός στην κοινωνία του μικρού χωριού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 81χρονος για αποπλάνηση 14χρονης
Θεσσαλονίκη: 160 κιλά κοκαΐνης από καρτέλ του Εκουαδόρ κατασχέθηκαν στο λιμάνι
Αργίες 2026: Όλες οι ημερομηνίες και τα τριήμερα - Πότε πέφτουν Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα
03:00
Νέο πορτοκαλί τιμολόγιο ρεύματος: Από πότε εφαρμόζεται και ποιους αφορά
02:00
Στο «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ οι πληρωμές μέσω IRIS – Βροχή προστίμων για παραβάσεις
01:00
: Χρηματοδότηση έως 10.000€ για μετακόμιση - Όλα όσα προβλέπει το πρόγραμμα «Μετεγκατάσταση»
00:30