Θεσσαλονίκη: Δύο κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι-Υποδοχή των τουριστών με συρτάκι και κουλούρι
Ανανεώθηκε:
Δύο κρουαζιερόπλοια κατέπλευσαν σχεδόν ταυτόχρονα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σε δύο διαφορετικούς επιβατικούς σταθμούς.
Ο λόγος για το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο “Europa 2” της εταιρείας Hapag Lloyd Cruises, που αγκυροβόλησε στο κρηπίδωμα 9, αξιοποιώντας για πρώτη φορά τον επιβατικό σταθμό στην ανακαινισμένη Αποθήκη 8 και το κρουαζιερόπλοιο “Celestyal Crystal” της εταιρείας Celestyal Cruises που κατέπλευσε στα κρηπιδώματα 4-8, αξιοποιώντας τον επιβατικό σταθμό «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», όπως γίνεται κάθε Κυριακή.
Το “Europa 2” που ξεκίνησε το ταξίδι του από την Κωνσταντινούπολη στις 31 Μαΐου με τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά στις 10 Ιουνίου, μεταφέρει 500 επιβάτες από Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία και θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη με επόμενο προορισμό τη Σκιάθο στις 22.00 απόψε.
Το “Celestyal Crystal” θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 19.00, με προορισμό το Κουσάντασι.
Πτήση του επικεφαλής της CENTCOM σε απόσταση αναπνοής από τα Στενά του Ορμούζ (pics)
16:01
Ρεκόρ αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ - Ξεπέρασαν τις 800.000
15:56
«Πράσινο φως» για την αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της UniCredit - Ένα βήμα πιο κοντά στη Commerzbank
15:44
CENTCOM: Δύο εμπορικά πλοία υπό αμερικανική σημαία διέσχισαν τα Στενά του Ορμούζ
15:44