ΗΣΑΠ: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη γραμμή «Πειραιάς- Κηφισιά» μετά το τηλεφώνημα για βόμβα
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη γραμμή 1 του ΗΣΑΠ, έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα, στο σταθμό του Ηρακλείου το μεσημέρι της Κυριακής 4/6, καθώς το τηλεφώνημα αποδείχτηκε πως ήταν φάρσα.
Ο σταθμός έμεινε κλειστός για περισσότερο από μία ώρα, και έπειτα από την ολοκλήρωση των απαραίτητων ελέγχων και αφού δεν εντοπίστηκε κάτι, άνοιξε ξανά γύρω στις 3 και παραδόθηκε στην κυκλοφορία.
Είχε προηγηθεί στις 13:45 τηλεφώνημα αγνώστου στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, που προειδοποιούσε για βόμβα στο σημείο η οποία, όπως υποστήριξε, ήταν προγραμματισμένη να εκραγεί στις 14.30.
Λόγω του απειλητικού τηλεφωνήματος και μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα του ΤΕΕΜ ο σταθμός Ηράκλειο έκλεισε και η κυκλοφορία στη γραμμή γινόταν μεταξύ των σταθμών Πειραιάς - Νέα Ιωνία και Ειρήνη - Κηφισιά.
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Συνάντηση με Μητσοτάκη και Μίραν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας
19:35
Επιστροφή ενοικίου: Νέες πληρωμές σε επιπλέον 6,7 χιλιάδες δικαιούχους
19:32
«Η Κύπρος προσβλέπει στην ένταξή της στη ζώνη Σένγκεν το 2026», δήλωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης
19:24
Βρετανία: Ο δήμαρχος του Λονδίνου εκφράζει φόβους για «μαζική ανεργία» εξαιτίας της ΑΙ
19:15