ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2023: Τι ώρα ανακοινώνονται τα θέματα Αρχαίων, Μαθηματικών και Βιολογίας

Πανελλήνιες 2023: Τι ώρα ανακοινώνονται τα θέματα Αρχαίων, Μαθηματικών και Βιολογίας
Πανελλαδικές εξετάσεις ILIALIVE.GR ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / Eurokinissi

Στις 10:00 το πρωί της Τρίτης (6/6) θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας τα θέματα που «έπεσαν» στα μαθήματα των Αρχαίων, των Μαθηματικών και Βιολογίας, στο οποία διαγωνίζονταν σήμερα οι μαθητές των ΓΕΛ, στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Το CNN Greece, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας και μάθετε πρώτοι τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Το πρόγραμμα

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα διεξαχθούν 2-12 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και 1-16 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ.

Τα επόμενα εξεταζόμενα μαθήματα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ είναι:

6 Ιουνίου: Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)

8 Ιουνίου: Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)

12 Ιουνίου: Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ